Pekka Hyysalo mukaan Apuväline-tapahtumaan!

03.05.2017

Positiivinen, inspiroiva, koskettava - sitä kaikkea on keynote-puhujaksi Apuvälinemessuille tuleva Pekka Hyysalo.

Pekka Hyysalo (s. 1990) oli lupaava freestylelaskija, joka 19-vuotiaana loukkaantui vakavasti hiihtokuvauksissa. Kovan tuulenpuuskan tempaamana hän lensi yli alastulon tasaiselle ja löi takaraivonsa rinteeseen. Kypärän ansiosta hän säilyi hengissä, mutta sai hengenvaarallisen aivovamman. ”Vakavan onnettomuuteni jälkeen vuonna 2010, olin vaikean valinnan edessä – joko luovutan, tai taistelen takaisin. Halusin taistella", Hyysalo kertoo.Pekka Hyysalo

Onnettomuuden jälkeen alkoi FightBack – taistelu takaisin elämään, ja sittemmin Pekan luoma brändi. Pekan FightBack-asenne tsemppaa myös muita haasteellisissa tilanteissa olevia välittämällä toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta kaikenlaisissa elämän tilanteissa. Pekka Hyysalo on kannustava esimekki meille kaikille, että koskaan ei pidä luovuttaa.

Vuoden 2015 puhujaksi ja Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2014 valittu Pekka Hyysalo nousee Apuvälinemessujen ohjelmalavalle perjantaina 10.11.2017 klo 15.00. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet paikalle!

 

Takaisin